La meva proposta

Què és el que vull transmetre a la gent? Com les puc ajudar a partir del que sé? Aquestes són les preguntes que em ronden pel cap. És difícil per mi parlar amb una persona que em llegirà però que no conec. Estic més acostumada al tu a tu. Empesa per les persones a les quals he intentat ajudat em plantejo les coses que et puc aportar a tu i en són unes quantes. No és que en sàpiga molt però estic envoltada d’un munt de persones que em transmeten molta informació, moltes eines.

Què és el que vull dir-te? T’explicaré com està el món des de la perspectiva d’una psicòloga. És a dir, intentaré que coneguis aquells problemes que em vaig trobant per a que no et sentis sol/a, per a que vegis que n’hi ha d’altres que passen pel que tu passes i que hi ha formes de resoldre-ho.

Com puc ajudar a partir del que sé? He après i segueixo aprenent eines que poden ser d’utilitat. M’encantaria poder oferir-ne d’infal·libles però en psicologia no existeixen les curacions miraculoses. Entén que jo et donaré eines però que està en cadascun adaptar-les al seu propi món, esforçar-se per si no surt a la primera tornar-ho a intentar e igualment, no posar-hi totes les expectatives en una sola cosa. Tot i així, dir-te que les eines que proposaré m’han estat molt útils, en la meva pràctica professional i en la meva vida personal.

Per tant, el que et proposo és algo que m’he trobat i m’ha facilitat molt la vida, una ma que t’acompanyarà per aquest camí que és viure (una de les moltes que t’agafaran).

Comentarios están cerrados