Les bones energies

Dedicat a totes aquelles persones amb les que he compartit bones energies,
darrerament i en el passat. Totes ells/ elles ho saben!

Un dia com qualsevol altre decideixes que aquell cafè que tenies pendent, que tenies ganes de fer però s’anava aplaçat per milers d’excuses, el faràs. I efectivament, concreto amb el Rubén, el tigre bengalí.

Quedem al meu despatx i quan ens veiem és com retrocedir els cinc anys que feia que no ens veiem. Sembla com si ens haguéssim vist el dia anterior e immediatament em venen al cap uns quants records.

Comencem a parlar i me n’adono que semblem els mateixos però que hem crescut. Ens hem fet una miqueta més savis. El Rubén em parla del seu viatge, físic i personal i de les coses  que ha anat recollint, les noves visions. Compartim en com n’és de necessari pels temps que corren el que ens trobem les bones persones i creem energies…

Quan connectes amb una persona és que és com si et coneguessis de tota la vida i per tant, pots parlar-hi de qualsevol cosa. La conversa i la relació esdevé senzilla en sí mateixa i el temps passa volant. A més, generalment aquestes converses esdevenen d’una profunditat “d’arreglar el món”, és a dir, transcendentals, creatives, divertides, etc. I quan acaba aquesta trobada tens una sensació de benestar i plaer.

De fet contínuament ens estem creuant amb persones susceptibles de generar-nos energia positiva i connexió. El problema és que vivim en el món de passar de llarg, de sobreviure a la vida i no d’intentar viure-la amb plenitud. Per això, aquestes persones ens passen de llarg.

Voldries una vida rodejada de persones positives amb  les que connectar? L’exercici és molt senzill però funciona.

Cal que prenguis consciència i determinis quanta gent del teu entorn et genera energia positiva. Jo en el seu moment vaig fer un dibuix de cercles concèntrics posant les persones positives més properes, els coneguts de bon rotllo i les persones que creia susceptibles d’apropar-m’hi. Quan el vaig fer per primera vegada em vaig adonar que les persones amb aquesta energia les mantenia en el segon cercle (i alguna es col·lava al primer). Em vaig adonar doncs que em distanciava de les persones realment interessant.

Al veure el mapa de relacions positives cal fer exercicis de mentalització per atreure persones d’energia positiva. El com fer aquests exercicis dependrà de cadascú, és a dir, una persona s’ho pot repetir mentalment, l’altre escriure un post it i deixar-ho a la nevera, això va al gust de cadascú. Per mi va ser una decisió conscient, “Vull rodejar-me de gent bona i positiva” i així vaig anar apropant-me i cridant a la vegada a aquestes persones.

En l’actualitat puc dir que cada dia aconsegueixo una connexió (fins i tot un parell) amb persones positives i que m’aporten un nivell de coneixements, d’afecte i de salut pels que els hi estic profundament agraïda!. A més t’exercitis, més atracció generaràs i més t’hi veuràs rodejat.

Happy ever after.

One Response to “Les bones energies”

  1. Daniel Says:
    Junio 3rd, 2014 at 6:22 pm

    Una bona reflexió, filla!
    M’agrada especialment aquesta frase: ” El problema és que vivim en el món de passar de llarg, de sobreviure a la vida i no d’intentar viure-la amb plenitud.” La comparteixo i em sembla que aquest deixar que la vida ens passi per sobre, en lloc de mirar de prendre’n les regnes en les pròpies mans, és una de les fonts més segures d’infelicitat.
    Petons.